Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(П’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 10.06.2016. № 236-5/2016
м. Івано-Франківськ

 

Про депутатські запити

 

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.

2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.

  1. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін

 

 

Голова обласної ради                                                              Олександр Сич

 

 

Додаток
до рішення обласної ради
від 10.06.2016. № 236-5/2016

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

  1. Депутатський запит Сергія Адамовича до прокуратури області – щодо притягнення посадових осіб Ради професійних спілок Івано-Франківської області до відповідальності за невиконання рішення обласної ради від 21.08.2015. № 1744-38/2015 “Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”.

 

  1. Депутатський запит Сергія Адамовича до начальника управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації В. Федорака – щодо створення програми збереження пам’ятки культурної спадщини національного значення – приміщень содового цеху пивзаводу (1767 р.) на вул. Новгородській, 28 та 49 у м. Івано-Франківську і застосування передбачених санкцій у разі порушення власником пам’ятки відповідних вимог та законодавства України.

 

  1. Депутатський запит Тараса Виноградника до головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області та відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно управління державної реєстрації головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області – щодо надання документально підтвердженої інформації про кількість прийнятих в експлуатацію завершених будівництвом об’єктів та кількість завершених будівництвом об’єктів, щодо яких здійснена державна реєстрація прав на нерухоме майно після завершення будівництва та прийняття його в експлуатацію впродовж 2011-2015 років на території області.

 

  1. Депутатський запит Миколи Дроняка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Н. Іваніва – щодо виділення коштів на капітальний ремонт приміщення сільської амбулаторії с. Стецева Снятинського району на суму 448 тисяч гривень.

 

  1. Депутатський запит Назарія Іваніва до голови обласної ради О. Сича – щодо вжиття невідкладних заходів для проведення перевірки з дотримання ТОВ “ВІКІВУД ЛТД” норм Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”.

 

  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо врахування при перегляді бюджету розвитку Івано-Франківської області коштів у сумі

    300 тисяч гривень на будівництво водопроводу до житлового масиву на

    вул. 16 липня у селищі Делятин Надвірнянського району.

 

  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо врахування при перегляді бюджету обласного фонду охорони навколишнього природного середовища фінансування на придбання машини зі збору та транспортування побутових відходів для обслуговування сіл Саджавка, Добротів, Красна, Середній Майдан та селища Ланчин Надвірнянського району.
  2. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо невідкладного ремонту дороги Ланчин – Середній Майдан Надвірнянського району.

 

  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича, начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства О. Голубчака, т.в.о. начальника головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області В. Шкутова – щодо вирубки лісу на території Майданського лісництва Делятинського лісгоспу Надвірнянського району.

 

  1. Депутатський запит Василя Озоровича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів на добудову пускового об’єкта Яремчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

 

  1. Депутатський запит Василя Озоровича до директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації М. Матейка – щодо виділення коштів для Яремчанської міської центральної лікарні на придбання нового фіброгастроскопа.

 

  1. Депутатський запит Василя Озоровича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів на фінансування будинку культури у с. Микуличин Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.

 

  1. Депутатський запит Василя Озоровича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів на добудову ІІІ корпусу Яремчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

 

  1. Депутатський запит Миколи Палійчука до директора департаменту промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації С. Подошви – щодо зміни розкладу руху автобуса за маршрутом Коломия – Цуцулин.

 

  1. Депутатський запит Марії Рудик до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів на фінансування будівництва школи у с. Раковець Богородчанського району та забезпечення виконання всіх будівельних робіт.

 

  1. Депутатський запит Марії Рудик до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо включення до плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року будівництва дошкільного закладу; їдальні ЗОШ І-ІІІ ступенів у с. Пороги Богородчанського району.

 

  1. Депутатський запит Дмитра Сіреджука до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо проведення робіт з берегоукріплення на р. Лючка в селищі Яблунів Косівського району у ІІ півріччі 2016 року.
  2. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів для продовження робіт з добудови спортивного комплексу школи у с. Новиця Калуського району.

 

  1. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради О. Сича – щодо розгляду питання внесення змін до плану формування територіальних громад Івано-Франківської області та включення Голинської ОТГ до переліку спроможних територіальних громад.

 

  1. Депутатський запит Богдана Тимофійчука до начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо вжиття невідкладних заходів для врегулювання питання визначення підрядної організації з обслуговування та ремонту доріг комунальної власності Снятинського району.

 

 

 

Начальник організаційного відділу
виконавчого апарату обласної ради –
заступник керуючого справамиобласної ради                        Любов Романів                                                

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]