Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Дев’ятнадцята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 22.12.2017. № 752-19/2017

 

 

Про депутатські запити

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.
  2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.
  3. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

Голова обласної ради                                                                 Олександр Сич


Додаток
до рішення обласної ради
від 22.12.2017. № 752-19/2017

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Сергія Адамовича до управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області – щодо подання судового позову з вимогою приведення до попереднього вигляду реконструйованого даху готелю “Дністер” на вул. Січових Стрільців, 12 у місті Івано-Франківську.
  2. Депутатський запит Сергія Адамовича до прокуратури Івано-Франківської області – щодо закриття кримінального провадження у справі командира роти № 1 Управління патрульної поліції міста Івано-Франківська Гончарука Леоніда Миколайовича.
  3. Депутатський запит Ігоря Дебенка до Івано-Франківського міського голови Р. Марцінківа, т.в.о. начальника управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради О. Семківа, директора ЖЕО “Новий дім”

    М. Подолюка, керівника комунального підприємства Івано-Франківської міської ради “Муніципальна варта” Б. Кухарука – щодо наявності/надання дозволу на переобладнання жилого приміщення першого поверху будинку на

    вул. Тролейбусна, 24 у місті Івано-Франківську для функціонування кафе-магазину “Кулінарочка”.

  4. Депутатський запит Василя Дудкевича до начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області І. Стефурака – щодо перевірки доцільності вирубки лісових насаджень на території Задубрівської сільської ради Снятинського району.
  5. Депутатський запит Дмитра Дякура до голови обласної ради О. Сича, голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо проведення капітального ремонту дороги Стецева-Русів-Красноставці Снятинського району.
  6. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення у 2018 році коштів з обласного бюджету на придбання та монтаж теплообмінника для басейну Делятинського навчально-виховного комплексу.
  7. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення у 2018 році коштів з обласного бюджету на заміну мережі внутрішнього водопостачання Делятинського навчально-виховного комплексу.
  8. Депутатський запит Михайла Королика до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та Івано-Франківського міського голови Р. Марцінківа – щодо надання інформації про суми та цільове призначення виділених з обласного і міського бюджетів коштів на будівництво та введення в експлуатацію поля зі штучним покриттям на вул. Чорновола, 128 в місті Івано-Франківську, форму власності і балансоутримувача цієї спортивної споруди.
  9. Депутатський запит Миколи Сухоцького до голови обласної ради

    О. Сича та голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків М. Палійчука – щодо проведення капітального ремонту даху дитячого відділення Рожнятівської центральної районної лікарні.

  10. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради

    О. Сича – щодо виділення коштів на придбання штучного покриття для шкільного спортивного майданчика села Голинь Калуського району.

  11. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради

    О. Сича – щодо виділення коштів для продовження робіт з ремонту системи опалення Тужилівського навчально-виховного комплексу Калуського району.

  12. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення у 2018 році коштів з обласного бюджету для продовження і завершення ремонтно-облаштувальних робіт у недобудованих приміщеннях Народного дому села Голинь Калуського району, які використовуватимуться для дитячого навчального закладу.

  13. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо придбання штучного покриття для футбольного майданчика села Тужилів Калуського району.

  14. Депутатський запит Андрія Шувара до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів з обласного бюджету для проведення ремонту системи опалення в Галицькій гімназії міста Галича.

  15. Депутатський запит Андрія Шувара до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів з обласного бюджету для укомплектації навчального комп’ютерного класу Галицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2.

  16. Депутатський запит Андрія Шувара до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів з обласного бюджету для покращення матеріально-технічної бази Галицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1.

Начальник організаційного відділу
виконавчого апарату обласної ради –
заступник керуючого справами обласної ради                                  Л. Романів

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]