Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Двадцята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 02.03.2018. № 833-20/2018
м. Івано-Франківськ

 

Про депутатські запити

 

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.
  2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.
  3. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

 

Голова обласної ради                                                                 Олександр Сич


Додаток
до рішення обласної ради
від 02.03.2018. № 833-20/2018

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Ігоря Дебенка до Івано-Франківського міського голови Р. Марцінківа, т.в.о. начальника управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради О. Семківа, директора ЖЕО “Новий дім”

    М. Подолюка, керівника комунального підприємства Івано-Франківської міської ради “Муніципальна варта” Б. Кухарука, керівника Івано-Франківської місцевої прокуратури І.Стефанишина – щодо несанкціонованого функціонування кафе-магазину “Кулінарочка” за адресою вул. Тролейбусна 24 в м. Івано-Франківську.

  2. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та директора регіональної філії “Львівська залізниця” “ПАТ “Українська залізниця” І. Груника – щодо ремонту, освітлення та охорони приміщення вокзалу в с-щі Ланчин Надвірнянського району.
  3. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо ремонту моста на відрізку дороги Делятин – Раківчик через ріку Слобожниця, що на території Ланчинської селищної ради ОТГ Надвірнянського району.
  4. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо ремонту моста на відрізку дороги Надвірна – Ланчин (через с. Красна) Надвірнянського району, який було зруйновано під час повені 2008-2010 років.
  5. Депутатський запит Михайла Королика до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо незадовільного стану дороги С-091301 на відрізку Єзупіль – Черніїв Тисменицького району.
  6. Депутатський запит Михайла Королика до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо незадовільного стану пасажирських перевезень за приміськими маршрутами Івано-Франківськ – Тисмениця та Івано-Франківськ – Черніїв Тисменицького району та відновлення міжобласного маршруту Івано-Франківськ – Устя-Зелене через с. Довге Тисменицького району.
  7. Депутатський запит Миколи Палійчука, Романа Білика,
    Андрія Романюка, Миколи Дроняка, Миколи Ілюка, Богдана Дідика,
    Дмитра Сіреджука, Івана Візінського, Василя Озоровича
    до голови обласної ради О. Сича – щодо надання інформації про стан дотримання техногенної і пожежної безпеки у навчальних закладах області та затвердження нової редакції цільової програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби області до дій за призначенням на 2016-2020 роки.
  8. Депутатський запит Миколи Сухоцького до голови обласної ради

    О. Сича та голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків М. Палійчука – щодо виділення у 2018 році коштів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища для придбання спецавтомобіля для збору і транспортування твердих побутових відходів Рожнятівському комунальному підприємству.

  9. Депутатський запит Миколи Сухоцького до голови обласної ради

    О. Сича – щодо співфінансування з обласного бюджету проекту капітального ремонту пішохідної доріжки вздовж вул. Січових Стрільців в селищі Перегінське Рожнятівського району.

  10. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів для капітального ремонту приміщень Пійлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Калуського району.

 

Начальник організаційного відділу
виконавчого апарату обласної ради –
заступник керуючого справами обласної ради                                   Л. Романів

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]