Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Двадцять сьома сесія)

РІШЕННЯ

 

від 01.03.2019. № 1109-27/2019
м. Івано-Франківськ

 

Про депутатські запити

 

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.
  2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.
  3. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

 

Перший заступник
голови обласної ради                                                                             Василь Гладій


Додаток
до рішення обласної ради
від 01.03. 2019. № 1109-27/2019

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Володимира Кифорука до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення 295 тис. грн. для виготовлення проектно-кошторисної документації та реконструкції каналізаційних мереж по вул. Довженка в м. Коломиї.
  2. Депутатський запит Володимира Кифорука до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення у 2019 році коштів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в сумі 300,0 тис. грн. для нового будівництва каналізаційної мережі на вул. Винниченка в м. Коломиї (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації).
  3. Депутатський запит Петра Книшука до начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області В. Голубоша – щодо якнайшвидшого погашення заборгованості Державним підприємством “Залучанський спиртовий завод” (с. Долішнє Залуччя Снятинського району Івано-Франківської обл.) перед сільськогосподарськими товаровиробниками за поставлену продукцію (зерно).
  4. Депутатський запит Михайла Королика до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо завершення капітального ремонту дороги в селі Старий Угринів Калуського району, що веде до історико-меморіального музею Степана Бандери.
  5. Депутатський запит Михайла Королика, Ігоря Дебенка, Наталії Чаплинської, Михайла Іваночка, Василя Поповича, Миколи Вітенка, Оксани Тебешевської, Василя Сенатовича, Сергія Адамовича, Ігоря Шевчука до начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області В. Голубоша – щодо взяття під особистий контроль розслідування факту спричинення тілесних ушкоджень Матейчуку Р.С. – заступникові голови Рожнівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Косівського району.
  6. Депутатський запит Миколи Палійчука до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Т-14-19 Миколаїв-Жидачів-Калуш в межах села Копанки Калуського району.
  7. Депутатський запит Миколи Палійчука до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення додаткових коштів з обласного бюджету для проведення капітального ремонту системи опалення і водопровідних мереж у приміщеннях Івано-Франківської обласної психоневрологічної клінічної лікарні №1 та придбання твердого інвентаря для медичного закладу.
  8. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо капітального ремонту приміщення Добровлянського ліцею (заміна вікон і дверей) у селі Добровляни Новицької об’єднаної територіальної громади.
  9. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо придбання штучного покриття для спортивного майданчика в селі Голинь Калуського району.
  10. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів на капітальний ремонт приміщення Народного дому та приміщення роздягальні на стадіоні в селі Довге Калуське Калуського району.
  11. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо встановлення ігрового майданчика в Тужилівському навчально-виховному комплексі Калуського району.
  12. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів на встановлення вуличного освітлення на вулицях Степана Бандери, Петрушевича, Січових Стрільців, Карпатська, Весела в селі Новиця Новицької об’єднаної територіальної громади.

  

Начальник організаційного відділу
виконавчого апарату обласної ради –
заступник керуючого справами обласної ради                         Любов Романів

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]