Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Тридцять п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 29.05.2020. № 1487-35/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про депутатські запити

 

 

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.
  2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної державної адміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.
  3. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

 

 

Голова обласної ради                                                                            Олександр Сич


 

Додаток
до рішення обласної ради
від 29.05.2020. № 1487-35/2020

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Ігоря Дебенка до прокурора Івано-Франківської області Ю. Фреїшина – щодо можливого нецільового використання та освоєння бюджетних коштів посадовими особами Угринівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Тисменицького району.
  2. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації В. Федоріва та прокурора Івано-Франківської області Ю. Фреїшина – щодо невиплати підприємством “Оскар Агро” орендної плати за користування паями за 2019 рік громадянам сіл Середній Майдан, Глинки, Вишнівці Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Надвірнянського району.
  3. Депутатський запит Володимира Кифорука до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації В. Федоріва – щодо виділення коштів на закупівлю палатного пересувного рентгенапарата для Коломийської районної інфекційної лікарні.
  4. Депутатський запит Миколи Палійчука до голови обласної державної адміністрації В. Федоріва – про надання інформації щодо проєкту адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня Івано-Франківської області, ініціатором якого є обласна державна адміністрація.
  5. Депутатський запит Сергія Федорціва до начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області В. Голубоша – щодо оцінки дій старшого слідчого в ОВС відділу СУ ГУНП в Івано-Франківській області Сергія Раінчука під час його звернення до відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Управління реєстраційних процедур Івано-Франківської міської ради, проведення службового розслідування та вжиття відповідних заходів реагування.
  6. Депутатський запит Сергія Федорціва до голови обласної державної адміністрації В. Федоріва – щодо надання інформації про укладені Івано-Франківською обласною державною адміністрацією договори оренди землі протягом 2017-2019 років, вказавши орендарів та орендовані площі, введені в експлуатацію і ті, що споруджуються промислові об’єкти альтернативної енергетики, а також вжиття заходів дисциплінарного характеру до відповідальних посадових осіб обласної державної адміністрації за ненадання відповіді на його депутатське звернення.

 

 

Начальник організаційного відділу
виконавчого апарату обласної ради –
заступник керуючого справами обласної ради                         Любов Романів

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]