Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Сімнадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 15.09.2017. № 643-17/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про депутатські запити

 

Відповідно до статей 43,49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.
  2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.
  3. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

 


Додаток
до рішення обласної ради
від 15.09.2017. № 643-17/2017

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ 

  1. Депутатський запит Сергія Адамовича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо придбання транспортного засобу для потреб Івано-Франківського обласного академічного театру ляльок імені Марійки Підгірянки.
  2. Депутатський запит Миколи Вітенка до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо створення тимчасової контрольної комісії з вивчення питання дотримання

    ТОВ “Скорзонера” умов концесійного договору від 01.06.2010 року.

  3. Депутатський запит Миколи Ілюка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів з обласного бюджету на заміну підлоги спортивного залу в Ільцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Верховинського району.
  4. Депутатський запит Миколи Ілюка до начальника Служби автомобільних доріг в області В. Буджака – щодо капітального ремонту дороги в селі Віпче Верховинського району.
  5. Депутатський запит Орисі Книшук до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та начальника Служби автомобільних доріг в області В. Буджака – щодо ремонтних робіт на ділянках дороги Н-10 на території сіл Борщів, Турка Борщівська, Хлібичин, Тулуків і селища Заболотів Снятинського району.
  6. Депутатський запит Сергія Коцюра до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо розгляду питання про роботу Коломийського відділення

    ПАТ “Укрпошта”, законність дій керівника та працівників відділення.

  7. Депутатський запит Манолія Піцуряка до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо завершення робіт, фінансування та здачі в експлуатацію в 2017 році корпусу № 3 Солотвинського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ліцей” Богородчанської районної ради.

  8. Депутатський запит Манолія Піцуряка до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо проведення у 2018 році ремонту дорожнього покриття на вулиці Незалежності в селі Манява Богородчанського району.

  9. Депутатський запит Ольги Федишиної до голови обласної ради

    О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо створення робочої групи з визначення порядку, критеріїв та пропозицій використання доходів обласного бюджету від рентних платежів з метою раціонального їх використання і розподілу та врахування інтересів та потреб населених пунктів, на території яких здійснюється видобуток нафти, газу і газового конденсату.

 

Начальник організаційного відділу
виконавчого апарату обласної ради –
заступник керуючого справами обласної ради                                  Л. Романів

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]