Про депутатські запити  


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Дев’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 23.09.2016. № 312-9/2016
м. Івано-Франківськ

 

Про депутатські запити

 

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.

2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.

  1. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

 

Голова обласної ради                                                                         Олександр Сич

 

 

    Додаток
    до рішення обласної ради
    від 23.09.2016. № 312-9/2016

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

  1. Депутатський запит Сергія Адамовича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо відсторонення на час кримінального провадження директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Бурдяк Лесі Іванівни від виконання службових обов’язків та до Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області щодо об’єктивного та неупередженого розслідування замаху на життя заступника директора територіального центру соціального забезпечення Снятинської райдержадміністрації Д. Сідлярчука.

 

  1. Депутатський запит Юрія Голінея до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо передбачення коштів у сумі 242, 544 тис. грн. на капітальний ремонт даху бібліотеки для дорослих у селищі Ланчин Надвірнянського району при внесенні змін до обласного бюджету за підсумками його виконання за 9 місяців 2016 року.

 

  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та директора відокремленого підрозділу “Івано-Франківська дирекція залізничних перевезень” державного територіально-галузевого об’єднання “Львівська залізниця” Я. Лучка – щодо вирішення проблеми з будівлею вокзалу у селищі Ланчин Надвірнянського району.

 

  1. Депутатський запит Святослава Никоровича до голови обласної ради О. Сича і постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування – щодо виділення співфінансування на спорудження колектора та облаштування каналізаційних мереж по вулицях Могильницького та 550-річчя Богородчан у селищі Богородчани Богородчанського району за рахунок коштів екологічного фонду.

 

  1. Депутатський запит Святослава Никоровича до голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів на проведення берегоукріплення на річці Бистриця Надвірнянська навпроти сільського кладовища у с. Забережжя Богородчанського району.

 

  1. Депутатський запит Сергія Федорціва до головного лікаря обласної клінічної лікарні О. Грищука – щодо надання інформації про розмір коштів, виділених закладу протягом 2015-2016 років для утримання об’єктів нерухомості.

 

 

Керуючий справами

обласної ради                                                                             Василь Скрипничук

 

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]