Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тринадцята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 24.03.2017. № 505-13/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про депутатські запити

 

           Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.

2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.

  1. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

 

Голова обласної ради                                                                  Олександр Сич


Додаток
до рішення обласної ради
від 24.03.2017. № 505-13/2017

 

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Юрія Голінея до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо проведення ремонту автомобільних доріг, які проходять через селища Ланчин і Делятин та села Добротів і Красна Надвірнянського району.

  1. Депутатський запит Богдана Дідика до голови обласної ради

    О. Сича – щодо проведення заходів з відзначення 110-річчя від дня народження Романа Шухевича; завершення дослідження квартири Р.Шухевича у с.  Пуків Рогатинського району; включення меморіального історико-культурного комплексу повстанських таборів на Осовій та Золотій полянах до складу Івано-Франківського обласного музею визвольної боротьби імені С.Бандери; проведення мандрівного табору пластової молоді по місцях, пов’язаних з перебуванням Р.Шухевича в Івано-Франківській області.

  1. Депутатський запит Юрія Мазура, Богдана Ленігевича, Остапа Дзеси, Олександра Матусевича, Юрія Черневого, Андрія Романюка, Галини Макоти до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо створення госпітального округу на базі Долинської центральної районної лікарні з центром у м. Долині.

  1. Депутатський запит Галини Макоти до начальника Долинського відділення Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківської області В. Хомина – щодо надання інформації про стан та результати проведення досудового розслідування щодо перешкоджання здійсненню депутатської діяльності Болехівським міським головою Богданом Мельником.

  1. Депутатський запит Василя Озоровича до директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації – щодо здійснення виплати заробітної плати за грудень 2016 року та виплати на оздоровлення за 2016 рік працівникам Ворохтянського обласного кістково-туберкульозного санаторію “Смерічка”.

  1. Депутатський запит Руслана Осташука до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо проведення поточного ремонту дороги загального користування місцевого значення Надвірна-Бистриця.

  1. Депутатський запит Руслана Осташука та Юрія Голінея до

    в.о. директора Головного сервісного центру МВС України В. Криклія,

    в.о. директора регіонального сервісного центру МВС України в Івано-Франківській області О. Прасулова та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо створення територіального сервісного центру МВС України у м. Надвірній.

  1. Депутатський запит Миколи Палійчука, Богдана Дідика, Миколи Ілюка, Василя Озоровича, Дмитра Сіреджука, Романа Білика, Івана Візінського, Миколи Дроняка, Олександра Матусевича, Андрія Романюка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області В. Чернецького – щодо недопущення ліквідації пошуково-рятувальних відділень гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області та захисту трудових прав колективу.

  1. Депутатський запит Сергія Федорціва до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо сприяння у передачі приміщення Господарському суду Івано-Франківської області.

  1. Депутатський запит Юрія Черневого до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення у 2017 році коштів у сумі 201 тис. 544 гривні на ремонт головного корпусу Поляницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Болехівської міської ради.

Начальник організаційного
відділу виконавчого апарату
обласної ради – заступник
керуючого справами обласної ради                                      Любов Романів

 

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]