Про депутатські запити


УКРАЇНА 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Четверта сесія) 
РІШЕННЯ

 

від 31.03.2016. № 166-4/2016
м. Івано-Франківськ

 

Про депутатські запити

 

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання (зі змінами) обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.
  2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.

 

 

Голова обласної ради                                                                     Олександр Сич

 


Додаток
до рішення обласної ради
від 31.03.2016. № 166-4/2016

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Романа Білика до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів на фінансування капітального ремонту корпусу № 2 дитячої музичної школи у с-щі Заболотів Снятинського району.

 

  1. Депутатський запит Івана Візінського до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів для реконструкції водопроводу та забезпечення питною водою жителів с. Рашків Городенківського району.

  1. Депутатський запит Дмитра Дзвінчука до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо розширення обласного музею визвольної боротьби імені Степана Бандери для утворення при ньому філіалу “Відродження Української державності в Івано-Франківській області”.

  1. Депутатський запит Ігоря Дебенка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та Івано-Франківського міського голови
    Р. Марцінківа – щодо вирішення питання умов функціонування бібліотеки-філіалу № 5 Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи.

  1. Депутатський запит Ігоря Дебенка до голови обласної державної адміністрації О.Гончарука та Івано-Франківського міського голови
    Р. Марцінківа – щодо надання вичерпної інформації про поширення у бібліотечній системі міста та області книги одного з найодіозніших представників антиукраїнського режиму Януковича, колишнього міністра доходів і зборів України Олександра Клименка “Путь к успеху. Как изменить систему, не изменив себя”.

  1. Депутатський запит Богдана Дідика до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів регіональної цільової програми “Духовне життя на 2016-2020 роки” для ремонту церкви Св. Володимира Великого у с. Посвірж Рогатинського району.

  1. Депутатський запит Богдана Дідика до голови обласної державної адміністрації О.Гончарука та голови обласної ради О.Сича – щодо виділення коштів на встановлення вікон та дверей у Данильченській сільській амбулаторії
    ЗП-СМ с. Данильче Рогатинського району Івано-Франківської області.

  1.  Депутатський запит Василя Дудкевича до начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо надання повної інформації про ремонт доріг в Снятинському районі у 2015 році.

  1. Депутатський запит Олега Загурського до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів на поточний ремонт дороги, яка сполучає села Старий Лисець та Посіч Тисменицького району.

 

  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо вжиття заходів до посадових осіб районних та обласних відділів реєстру виборців за неналежну підготовку списків виборців, а також до посадових осіб місцевих органів влади, які несуть за це відповідальність.

  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до директора Національного антикорупційного бюро України А. Ситника та голови обласної ради О. Сича – щодо вирішення питання фінансування завершення робіт з утеплення приміщення Ланчинського ДНЗ “Ромашка” Надвірнянського району.

 

  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо невиконання органами місцевого самоврядування області декомунізаційних законів, зокрема в частині ліквідації пам’ятників тоталітарних режимів.

 

  1. Депутатський запит Миколи Ілюка до голови обласної ради
    О. Сича – щодо звернення до Кабінету Міністрів України та голови Верховної Ради України стосовно вирішення на законодавчому рівні питання передачі усіх земель, які розташовані за межами населених пунктів у межах територій сільських, селищних, міських рад, до комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст та делегування органам місцевого самоврядування повноважень щодо розпорядження цими землями.

  1. Депутатський запит Миколи Ілюка до голови обласної ради О. Сича – щодо звернення до Президента України П. Порошенка, Прем’єр-міністра України А. Яценюка, голови Верховної Ради України В. Гройсмана, народних депутатів України від області про якнайшвидше підписання міждержавної Угоди між Україною та Румунією про будівництво автодороги через румунсько-український державний кордон й відкриття митного пункту пропуску.
  2. Депутатський запит Миколи Ілюка та Миколи Палійчука до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради
    О. Сича – щодо фінансуванння капітального ремонту даху та покрівлі Кривопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Верховинського району.

 

  1. Депутатський запит Петра Книшука до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів на проведення реконструкції приміщення колишнього Будинку вчителя під дитячий садок у с. Великий Ключів Коломийського району.

  1. Депутатський запит Галини Макоти до т. в. о. начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області В. Шкутова – щодо здійснення об’єктивного, всебічного, повного у стислі терміни розслідування з метою захисту прав Корпан М. С., встановлення винних та притягнення їх до відповідальності.
  2. Депутатський запит Святослава Никоровича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича,
    т. в. о. начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області В. Шкутова та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо погодження встановлення пристроїв примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулично-дорожній мережі, які планується розмістити у селищі Богородчани по вул. Шевченка, а також погодження розташування пішохідного переходу на цій вулиці у районі Богородчанського професійного будівельного ліцею.
  3. Депутатський запит Василя Озоровича до директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації М. Матейка – щодо виділення коштів для Яремчанської міської лікарні на придбання обладнання для обробки рентгенівської плівки.

 

  1. Депутатський запит Василя Озоровича до директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації М. Матейка – щодо виділення коштів для Яремчанської міської лікарні для придбання цифрового флюорографічного рентгенапарата.

 

  1. Депутатський запит Василя Озоровича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів на капітальний ремонт Яблуницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Яремчанської міської ради.

 

  1. Депутатський запит Василя Озоровича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів для проведення робіт з берегоукріплення на території Татарівської сільської ради Яремчанської міської ради.
  2. Депутатський запит Андрія Романюка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо фінансування капітального ремонту дороги Болехів – Козаківка – Сукіль.
  3. Депутатський запит Марії Рудик до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо вжиття заходів з ремонту пошкодженої автомобільної дороги загального користування державного значення Богородчани – Гута (Р-38).
  4. Депутатський запит Марії Рудик до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо вжиття заходів з ремонту пошкоджених автомобільних доріг загального користування районного значення Кричка-Росільна, зокрема ділянки, яка знаходиться на межі сіл Луквиця-Богрівка, Богрівка-Яблунька та Яблунька-Кричка Богородчанського району та Кривець-Міжгір’я, зокрема ділянки, що знаходиться на території с. Кривець Богородчанського району.
  5. Депутатський запит Оксани Тебешевської до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо ситуації, яка склалася з призначенням начальника відділу освіти Калуської райдержадміністрації.
  6. Депутатський запит Михайла Торб’яка до прокурора області
    В. Братюка – щодо ситуації, яка склалася з оплатою за оренду земельних паїв у
    с. Дубівці Галицького району.

 

  1. Депутатський запит Михайла Якимчука до голови обласної ради О. Сича, голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В. Буджака – щодо фінансування капітального ремонту доріг загального користування місцевого значення на території Верхнянської об’єднаної територіальної громади із вільного залишку бюджетних коштів обласного бюджету.

 

  1. Депутатський запит Михайла Якимчука до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо фінансування реконструкції об’єктів соціальної сфери Верхнянської об’єднаної територіальної громади із вільного залишку бюджетних коштів обласного бюджету.

 

  1. Депутатський запит Михайла Якимчука до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо фінансування заміни вікон у НВК І-ІІ ступенів с. Збора Калуського району із вільного залишку бюджетних коштів обласного бюджету.

 

Керуючий справами обласної ради                                                                 Василь Скрипничук

 

 

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]