Про директора комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Позачергова сьома сесія)
РІШЕННЯ

 

від 12.08.2016. № 260-7/2016
м. Івано-Франківськ

 

Про директора комунального підприємства
обласної ради з питань пошуку та
перепоховання жертв воєн, депортацій
та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 1 статті 36 Кодексу законів про працю України, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 18.03.2016. № 121-4/2016, пункту 5.2. Контракту від 10.12.2014., укладеного між Івано-Франківською обласною радою та Перевізником Віталієм Васильовичем, враховуючи заяву Перевізника В.В. від 08.08.2016. та висновок постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова, обласна рада

вирішила:

  1. Звільнити Перевізника Віталія Васильовича з посади директора комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” за угодою сторін 12 серпня 2016 року.
  2. Призначити заступника директора із загальних питань комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” Тимківа Василя Васильовича виконуючим обов’язки директора комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” з 15 серпня 2016 року до розгляду питання про призначення на посаду керівника цього підприємства на пленарному засіданні сесії обласної ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

 

 

Голова обласної ради                                                        Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]