Про заснування агенції регіонального розвитку в Івано-Франківській області


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(П’ята сесія)

РІШЕННЯ

від  10.06.2016. № 235-5/2016
м. Івано-Франківськ

 

Про заснування агенції
регіонального розвитку
в Івано-Франківській області

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про засади державної регіональної політики”, постанов Кабінету Міністрів України від 06.08.2014. № 385 “Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року”, від 11.02.2016. № 258 “Про затвердження Типового положення про агенцію регіонального розвитку”, рішення обласної ради від 17.10.2014. № 1401-32/2014 “Про Стратегію розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року” та з метою соціально-економічного розвитку, формування інвестиційної привабливості та залучення інвестицій в економіку Івано-Франківської області, обласна рада

вирішила:

  1. Виступити спільно з обласною державною адміністрацією засновником агенції регіонального розвитку в Івано-Франківській області.
  2. Уповноважити першого заступника голови Івано-Франківської обласної ради Гладія Василя Івановича представляти від імені обласної ради інтереси засновника агенції регіонального розвитку в Івано-Франківській області при вирішенні організаційно-правових питань щодо затвердження установчих документів, обранні (призначенні) органів управління тощо.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія, постійні комісії обласної ради з питань регіональної політики, децентралізації та розвитку місцевого самоврядування (В. Мельничук) та з питань соціально-економічного розвитку, управління  комунальною  власністю, розвитку  малого  і  середнього   бізнесу (О. Дзеса).

 

 

Голова обласної ради                                                                   Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]