Про затвердження Меморандуму про міжрегіональну співпрацю між Полтавською обласною радою, Закарпатською обласною радою та Івано-Франківською обласною радою


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тринадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 10.03.2017. № 439-13/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про затвердження Меморандуму
про міжрегіональну співпрацю
між Полтавською обласною радою,
Закарпатською обласною радою
та Івано-Франківською обласною радою

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою поглиблення, розширення та зміцнення міжрегіонального співробітництва обласна рада

вирішила:

  1. Затвердити Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Полтавською обласною радою, Закарпатською обласною радою та Івано-Франківською обласною радою, підписаний 29 вересня 2016 року (додається).
  2. Рекомендувати обласній державній адміністрації, виконавчому апарату обласної ради, органам місцевого самоврядування області враховувати Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Полтавською обласною радою, Закарпатською обласною радою та Івано-Франківською обласною радою при підготовці проектів рішень щодо надрокористування, а також екологічного, економіко-інвестиційного, освітньо-культурного, транспортно-інфраструктурного та туристичного спрямувань.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійні комісії обласної ради.

 

Голова обласної ради                                                                         Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]