Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в постійне користування  на вул. Довженка, 21 в с. Крихівці Івано-Франківської міської ради  


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Двадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 16.02.2018. № 770-20/2018
м. Івано-Франківськ

 

Про затвердження
проекту землеустрою та
надання земельної ділянки в
постійне користування
на вул. Довженка, 21 в
с. Крихівці Івано-Франківської
міської ради

 

 Відповідно до статей 8, 20, 92, 122, 123, 186-1 Земельного кодексу України, статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 50 Закону України “Про землеустрій”, розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, звернення громадської організації “Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО” і враховуючи висновки постійних комісій обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин, з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу і з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей, обласна рада

вирішила:

  1. Припинити право постійного користування обласної ради на земельну ділянку спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області площею 0,5019 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, яка розташована на вул. Довженка, 21 в с. Крихівці Івано-Франківської міської ради.
  2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, громадській організації “Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО” із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на землі для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
  3. Змінити цільове призначення зазначеної земельної ділянки із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на землі для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
  4. Надати громадській організації “Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО” земельну ділянку площею 0,5019 га (кадастровий номер 2610192001:25:009:0221), яка розташована на вул. Довженка, 21 в с. Крихівці Івано-Франківської міської ради, в постійне користування для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
  5. Рекомендувати громадській організації “Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО”:
  • здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства;
  • виконувати обов’язки землекористувача відповідно до статті 96 Земельного кодексу України.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин (І. Приймак).

 

 

Голова обласної ради                                                                         Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]