Про затвердження Схеми планування території Івано-Франківської області


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Шістнадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 30.06.2017. № 548-16/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про затвердження Схеми планування
території Івано-Франківської області

 

З метою реалізації державної політики в галузі містобудування, забезпечення соціально-економічного розвитку області, відповідно до Закону України “Про Генеральну схему планування території України”, статті 11 Закону України “Про основи містобудування”, статей 14, 15 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 р. № 290 “Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації”, враховуючи Експертний звіт щодо розгляду містобудівної документації “Схема планування території Івано-Франківської області” Державного підприємства “Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут “НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ” від 19.12.2016 р.
№ 163/16 та керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, обласна рада

вирішила:

  1. Затвердити Схему планування території Івано-Франківської області.
  2. Доручити Івано-Франківській обласній державній адміністрації:

1) під час розроблення відповідних програм соціально-економічного розвитку Івано-Франківської області враховувати показники Схеми планування території Івано-Франківської області як базові;

2) забезпечити координацію роботи щодо реалізації Схеми планування території Івано-Франківської області при розробленні схем планування територій та генеральних планів населених пунктів області.

  1. Рекомендувати органам місцевого самоврядування:

1) забезпечити розроблення та затвердження схем планування територій районів, генеральних планів населених пунктів з урахуванням положень Схеми планування території Івано-Франківської області;

2) щорічно передбачати в місцевих бюджетах кошти на розробку містобудівної документації.

  1. Встановити, що текстові та графічні матеріали Схеми планування території Івано-Франківської області зберігаються і використовуються в роботі управлінням містобудування та архітектури департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації.
  2. Рішення обласної ради від 18.04.2013. № 896-21/2013 “Про актуалізацію містобудівної документації” вважати таким, що втратило чинність.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства (Р. Білик).

 

Голова обласної ради                                                                 Олександр Сич

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]