Про  звернення  обласної  ради щодо припинення приватизації об’єкта незавершеного будівництва “Перепрофілювання лікувально- оздоровчого центру під ендокринологічний санаторій”  


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Двадцять друга сесія)

РІШЕННЯ

від 22.06.2018. № 855-22/2018
м. Івано-Франківськ

  

 Про  звернення  обласної  ради
щодо припинення приватизації
об’єкта незавершеного будівництва
Перепрофілювання лікувально-
оздоровчого центру під
ендокринологічний санаторій  

             

            Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи звернення громадської організації “Івано-Франківське обласне об’єднання воїнів та інвалідів АТО” від 17.05.2018. № 23, обласна рада

вирішила:

  1. 1. Схвалити звернення обласної    ради   до   Фонду  державного    майна

України  щодо припинення приватизації об’єкта незавершеного  будівництва  “Перепрофілювання лікувально-оздоровчого центру під ендокринологічний санаторій” на вул. Жураки, 73 у с. Тарасівка Тлумацького району Івано-Франківської області (додається).

 

  1. Рішення надіслати Фонду державного майна України.

           

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійні комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей (Н. Чаплинська), охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк), соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

 

Голова обласної  ради                                                                        Олександр Сич

 

 

Додаток
до рішення обласної ради
від 22.06.2018. № 855-22/2018

 

Фонд державного майна України

 

ЗВЕРНЕННЯ

Під час війни на Сході України збільшується кількість учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО, у заходах із забезпечення національної безпеки та оборони, у відсічі та стримуванні збройної агресії Російської Федерації. Крім фізичних травм учасники бойових дій зазнають психологічного травмування, що може призводити до погіршення їх психоемоційного стану. У таких осіб гострою є потреба в послугах фізичної, медичної та психологічної реабілітації, без отримання яких неможливе повноцінне повернення їх до цивільного життя.

Немає сьогодні більш важливого завдання української влади, ніж зробити все можливе, щоб українські герої повернулись до нормального життя. Питання щодо створення центрів для реабілітації учасників бойових дій по всій Україні має бути частиною державної політики.

Підтримуючи ініціативу громадської організації “Івано-Франківське обласне об’єднання воїнів та інвалідів АТО” щодо утворення реабілітаційного центру на базі майна державної власності, просимо вилучити об’єкт незавершеного будівництва “Перепрофілювання лікувально-оздоровчого центру під ендокринологічний санаторій” (Івано-Франківська область, Тлумацький район, с. Тарасівка, вул. Жураки, 73), що перебуває на балансі Прикарпатського центру репродукції людини, з переліку об’єктів незавершеного будівництва, законсервованих об’єктів (додаток 4), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 27.03.2018. № 447 “Про затвердження переліків об’єктів  малої приватизації, що підлягають приватизації в 2018 році”.

 

 

 

Прийнято на двадцять другій сесії
Івано-Франківської обласної ради
сьомого демократичного скликання
22 червня 2018 року

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]