Про звернення обласної ради щодо суспільно-політичної ситуації в Україні


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Дев’ятнадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 08.12.2017. № 660-19/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про звернення обласної ради
щодо суспільно-політичної
ситуації в Україні

 

     Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” обласна рада

вирішила:

  1. Схвалити звернення   обласної    ради     до     Президента      України П. Порошенка, Голови Верховної Ради України А. Парубія, Генерального прокурора України Ю. Луценка щодо суспільно-політичної ситуації в Україні (додається).
  2. Рішення надіслати Президенту України П. Порошенку, Голові Верховної Ради України А. Парубію та Генеральному прокурору України Ю. Луценку.
  3. Звернення опублікувати в газеті “Галичина”, розмістити на інтернет-сторінці обласної ради та оприлюднити в інших засобах масової інформації області.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий)

 

 

Голова обласної ради                                                                                        Олександр Сич

 


Додаток
до рішення обласної ради
від 08.12.2017. № 660-19/2017

Президенту України
П. Порошенку

 

Голові Верховної Ради України
А. Парубію

 

Генеральному прокурору України
Ю. Луценку

 

ЗВЕРНЕННЯ

   Ми, депутати Івано-Франківської обласної ради, глибоко обурені  подіями, що відбуваються у суспільно-політичному житті держави в останній період.

На тлі військового протистояння із споконвічним ворогом України – московським агресором, коли кожен день Україна втрачає своїх найкращих синів, в період, коли політики, влада повинні проводити масштабні політичні, економічні реформи, працювати над питаннями покращення життя простих людей, підвищувати імідж держави у світі, окремі політичні сили, можновладці займаються міжусобними війнами, відстоюють свої вузькокланові інтереси.

Всім надоїла брехня, фальш цих горепатріотів і горедержавників.

Вкрай негативно сприймаємо протистояння між правоохоронними органами в  період, коли не розкриваються гучні вбивства, диверсії, терористичні акти, до сьогодні не покарані винні у розстрілах під час Революції Гідності.

Вимагаємо від Президента України П. Порошенка, Верховної Ради України якнайшвидшого створення антикорупційних судів, які би чесно, незалежно від посад і партійної приналежності здійснювали правосуддя над корупціонерами.

Засуджуємо дії політиків, які намагаються організувати так званий третій Майдан за рахунок коштів можновладців-втікачів режиму Януковича, з огидою спостерігаємо телефонні торги цих поборників України з агентами Кремля.

Свою чесність, законопослушність потрібно доводити в судах, а не з даху будинку чи з намету під Верховною Радою України. У разі повної недовіри до судів – на поліграфі чи так званому детекторі брехні на очах у мільйонів українців.

Твердо стоїмо на засадах законності і порядку, чесності і справедливості в ім’я розбудови заможної незалежної соборної України.

Слава Україні!

Прийнято на дев’ятнадцятій сесії
Івано-Франківської обласної ради
сьомого демократичного скликання
8 грудня 2017 року

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]