Про звіт начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Двадцять третя сесія)

РІШЕННЯ

від 21.09.2018. № 948-23/2018
м. Івано-Франківськ

  

Про звіт начальника обласного
комунального підприємства
“Коломийське   міжрайонне
бюро технічної інвентаризації  

             

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положення про управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10.06.2016. № 205-5/2016, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 18.03.2016. № 121-4/2016, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу, заслухавши звіт начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” В. Чорного, обласна рада

вирішила:

  1. Звіт начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” В. Чорного взяти до уваги.
  2. Роботу начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” В. Чорного визнати задовільною.         
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

  

Голова обласної  ради                                                                   Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]