Про надання апеляційному суду Івано-Франківської області дозволу на списання майна


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Двадцять третя сесія)

РІШЕННЯ

 

від 21.09.2018. № 964-23/2018
м. Івано-Франківськ

 

Про надання апеляційному суду
Івано-Франківської області
дозволу на списання майна

 

Відповідно до статей 43 і 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи клопотання апеляційного суду Івано-Франківської області від 12.09.2018. № 09-05/58/2018, листи управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації від 30.08.2018. № 1144/01-007/004 та комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Про-Експерт” від 04.09.2018. № 26, обласна рада

вирішила:

  1. Дозволити апеляційному суду Івано-Франківської області як балансоутримувачу, у зв’язку з проведенням ним будівельних робіт з капітального ремонту покрівлі Будинку правосуддя – пам’ятки   культурної   спадщини місцевого значення на вул. Грюнвальдській, 11 у м. Івано-Франківську, списати майно (черепицю, покрівельну сталь та дерев’яні конструкції покрівлі), як таке, що непридатне до повторного використання для влаштування покрівлі.
  2.  Апеляційному суду Івано-Франківської області:

– забезпечити розбирання, демонтаж та списання майна, а також відображення на рахунках бухгалтерського обліку фактів проведення  господарських операцій відповідно до вимог законодавства;

– утилізувати черепицю як сміття;

– здати покрівельну сталь у брухт;

– перевести дерев’яні конструкції покрівлі у дрова;

– спрямувати кошти, що надійшли в результаті списання майна, на належне утримання та збереження пам’ятки;

– подати обласній раді у місячний термін після закінчення процедури розбирання, демонтажу та оприбуткування звіт про списання майна.

  1. Вважати процедуру списання майна закінченою з моменту подання апеляційним судом Івано-Франківської області обласній раді звіту про списання майна.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

Голова обласної ради                                                                           Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]