Про надання дозволу на реалізацію донорської плазми за межі області  


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Двадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 16.02.2018. № 801-20/2018
м. Івано-Франківськ

 

Про надання дозволу
на реалізацію донорської
плазми за межі області

 

 У зв’язку з припиненням виробництва альбуміну донорського в Івано-Франківській обласній станції переливання крові, невирішеним питанням державної реєстрації препарату в законодавчому порядку, накопиченням донорської плазми, непридатної для клінічного застосування в Івано-Франківській обласній станції переливання крові та відділах трансфузіології центральних районних лікарень і лікарнях, які заготовляють кров, необхідністю економії бюджетних коштів на її зберігання та утилізацію, враховуючи лист Міністерства охорони здоров’я України від 31.10.2017. № 3.25/28787, керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновок постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, обласна рада

вирішила:

  1. Надати дозвіл Івано-Франківській обласній станції переливання крові на постійній основі на реалізацію донорської плазми, непридатної для клінічного застосування, суб’єктам господарювання для виробництва препаратів крові з компенсацією витрат закладу на договірних засадах за собівартістю, затвердженою департаментом охорони здоров’я обласної державної адміністрації.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк).

 

  

Голова обласної ради                                                                     Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]