Про надання дозволу Івано-Франківському геріатричному пансіонату на розроблення технічної документації


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Сімнадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 15.09.2017. № 629-17/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про надання дозволу
Івано-Франківському геріатричному
пансіонату
на розроблення
технічної документації

 

Відповідно до статей 8, 79-1, 122, 123 Земельного кодексу України, статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 26, 55 Закону України “Про землеустрій”, розглянувши звернення директора Івано-Франківського геріатричного пансіонату і враховуючи висновки постійних комісій обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин і з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу, обласна рада

вирішила:

  1. Надати дозвіл Івано-Франківському геріатричному пансіонату на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 3,1400 га для обслуговування адміністративно-лікувальних будівель і споруд, яка розташована на вул. Медичній, 4 у м. Івано-Франківську та перебуває в його постійному користуванні згідно з державним актом на право постійного користування землею серії І-ІФ № 000776 від 22.07.2003.
  2. Керівництву Івано-Франківського геріатричного пансіонату:
  • забезпечити укладення договору на виконання робіт з розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості);
  • після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру розроблену технічну документацію із землеустрою подати на затвердження обласної ради у встановленому законодавством порядку.
    1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин (І. Приймак).

 

Голова обласної ради                                                                   Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]