Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок на вул. Шухевичів, 16 а та 21 у м. Івано-Франківську


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Дев’ятнадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 22.12.2017. № 727-19/2017
м. Івано-Франківськ

Про надання згоди на відновлення меж
земельних ділянок
на вул. Шухевичів, 16 а та 21
у м. Івано-Франківську

Відповідно до статей 8, 79-1, 122 Земельного кодексу України, статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 55 Закону України “Про землеустрій”, рішення обласної ради від 15.09.2017. № 628-17/2017 “Про затвердження переліків земельних ділянок спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, розглянувши звернення керівництва Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи і враховуючи висновки постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин, обласна рада

вирішила:

  1. Надати згоду Івано-Франківській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,8500 га за рахунок земель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які розташовані на вул. Шухевичів, 16 а та 21 у м. Івано-Франківську та перебувають у її постійному користуванні згідно з державним актом на право постійного користування землею серії ІІ-ІФ від 12.12.1996 року.
  2. Керівництву Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи:
  • забезпечити укладення договору на виконання робіт з розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості);
  • після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру розроблену технічну документацію із землеустрою подати на затвердження обласної ради у встановленому законодавством порядку.
    1. Виконавчому апарату обласної ради здійснювати координацію виконання зазначених заходів.
    2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин (І. Приймак).

Голова обласної ради                                                                         Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]