Про надання повноважень орендодавця Івано-Франківській обласній філармонії


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тринадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 24.03.2017. № 488-13/2017
м. Івано-Франківськ

Про надання повноважень
орендодавця Івано-Франківській
обласній філармонії

          Відповідно до статей 43 і 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядку передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10.06.2016. № 207-5/2016, враховуючи клопотання Івано-Франківської обласної філармонії від 11.01.2017. № 04/01-08/03, обласна рада

вирішила:

  1. Надати Івано-Франківській обласній філармонії повноваження орендодавця тривалістю на 3 (три) роки при передачі в оренду приміщень на короткий строк (не більше п’яти днів та без права продовження строку дії договору оренди) на вул. Л. Курбаса, 3 у м. Івано-Франківську.

  2. При передачі в оренду приміщень неухильно дотримуватись вимог рішень обласної ради з питань оренди майна.
  3. Кошти, отримані від оренди приміщень Івано-Франківської обласної філармонії, після відрахування до державного бюджету податку на додану вартість, залишаються на рахунку балансоутримувача та спрямовуються для належного утримання нерухомого майна (проведення поточних та капітальних ремонтів), зміцнення матеріально-технічної бази, а у разі наявної заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги – на її погашення.
  4. Івано-Франківській обласній філармонії щоквартально інформувати обласну раду та управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації про надходження та використання коштів від оренди приміщень.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

Голова обласної ради                                                               Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]