Про надання повноважень орендодавця комунальному підприємству Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Двадцять восьма сесія)

РІШЕННЯ

 

від 17.05.2019. № 1143-28/2019
м. Івано-Франківськ

 

 

Про надання повноважень орендодавця
комунальному підприємству
Івано-Франківської обласної ради
з експлуатації майна

 

 

Відповідно до статей 43 і 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядку передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 20.06.2016. № 207-5/2016, з метою ефективного використання нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області обласна рада

вирішила:

  1. Надати комунальному підприємству Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна повноваження орендодавця тривалістю на 3 (три) роки при передачі в оренду приміщень на короткий строк (не більше п’яти днів та без права продовження строку дії договору оренди) на вул. Грушевського, 21,

    вул. Василіянок, 62 а, вул. Незалежності, 5 та вул. Незалежності, 46 (кіноконцертний зал “Арена-центр”) у м. Івано-Франківську.

При передачі в оренду приміщень неухильно дотримуватись вимог рішень обласної ради з питань оренди майна.

  1. Кошти, отримані від оренди приміщень, зазначених у п.1 цього рішення, комунальним підприємством Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна, після відрахування до державного бюджету податку на додану вартість, залишаються на рахунку балансоутримувача та спрямовуються для належного утримання нерухомого майна (проведення поточних та капітальних ремонтів), зміцнення матеріально-технічної бази, а у разі наявної заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги – на її погашення.
  2. Комунальному підприємству Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна (В. Костишин) щоквартально інформувати обласну раду, постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу та наглядову раду комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна про надходження та використання коштів від оренди приміщень.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В.Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О.Дзеса).

 

Голова обласної ради                                                                   Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]