Про надання фізичній особі – підприємцю Фреяку Ігорю Володимировичу згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Двадцять друга сесія)

РІШЕННЯ

від 22.06.2018 № 892-22/2018
м. Івано-Франківськ

 

Про надання фізичній
особі – підприємцю
Фреяку Ігорю Володимировичу
згоди на здійснення невід’ємних
поліпшень орендованого майна

 

Відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про оренду державного та комунального майна”, Порядку передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого  рішенням обласної ради від 10.06.2016. № 207-5/2016, враховуючи клопотання фізичної особи – підприємця Фреяка Ігоря Володимировича від 21.05.2018. та з метою належного утримання нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, обласна рада

вирішила:

  1. Надати фізичній особі – підприємцю Фреяку Ігорю Володимировичу згоду на здійснення невід’ємних поліпшень орендованих приміщень загальною площею 304,4 кв.м на вул. Стефаника, 2а у м. Коломиї.

 

  1. Фізичній особі – підприємцю Фреяку Ігорю Володимировичу подати:

– графік виконання робіт – управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області;

– акт приймання виконаних робіт, погоджений з комунальним підприємством Івано-Франківської обласної ради “Про-Експерт”, та копії документів, що підтверджують оплату зазначених робіт, – обласній раді.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

 

Голова обласної ради                                                                               Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]