Про передачу в оренду земельної ділянки на вул. Гетьмана Мазепи, 14 в м. Івано-Франківську


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Двадцять друга сесія)

РІШЕННЯ

від 22.06.2018. № 885-22/2018
м. Івано-Франківськ

 

Про передачу в оренду
земельної ділянки на
вул. Гетьмана Мазепи, 14
в м. Івано-Франківську

 

Відповідно до статей 8, 93, 122, 124, 125, 134 Земельного кодексу України, статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, законів України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”, “Про оренду землі“, розглянувши звернення публічного акціонерного товариства “Державний ощадний банк України” і враховуючи висновки постійних комісій обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин, з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу, обласна рада

вирішила:

  1. Надати в оренду публічному акціонерному товариству “Державний ощадний банк України” земельну ділянку загальною площею 0,0834 га (кадастровий номер 2610100000:05:001:0005), яка розташована на вул. Гетьмана Мазепи, 14 в м. Івано-Франківську, для обслуговування будівель кредитно-фінансових установ – обслуговування адміністративного приміщення банку, строком до 3 років – на термін дії договору оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  2. Встановити річний розмір орендної плати за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі 8 відсотків від її нормативної грошової оцінки.
  3. Уповноважити голову обласної ради укласти договір оренди землі у встановленому законодавством порядку.
  4. Рекомендувати публічному акціонерному товариству “Державний ощадний банк України”:
  • після укладення договору оренди землі здійснити державну реєстрацію цього права відповідно до вимог чинного законодавства;
  • виконувати обов’язки землекористувача відповідно до статей 96, 103 Земельного кодексу України.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин (І. Приймак).

 

 

Голова обласної ради                                                                             Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]