Про погодження призначення генерального директора Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тринадцята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 24.03.2017. № 453-13/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про погодження призначення
генерального директора
Національного музею народного
мистецтва Гуцульщини та Покуття
імені Й. Кобринського

 

     Відповідно статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 18.03.2016. № 121-4/2016, враховуючи протокол № 2 від 20.12.2016 року засідання конкурсної комісії на заміщення посади генерального директора Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського, обласна рада

вирішила:

  1. Погодити призначення Ткачук Ярослави Юріївни на посаду генерального директора Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського.
  2. Доручити управлінню культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації (В. Федорак) укласти з Ткачук Я. Ю. контракт терміном на п’ять років.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

 

 

Голова обласної ради                                                                   Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]