Про приміщення Народного дому “Просвіта”


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тринадцята сесія)

РІШЕННЯ

 від 24.03.2017.  № 487-13/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про приміщення
Народного дому “Просвіта

 

           Відповідно до статті 43 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи листи Івано-Франківського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства  “Просвіта” ім. Т.Шевченка від  29.12.2016. № 230, від 12.01.2017. № 07, Івано-Франківського міського об’єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т.Шевченка від 23.12.2016.  № 36, Івано-Франківської обласної організації “Жіноча громада” від 27.12.2016. № 52, Івано-Франківського відділу Союзу українок, Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнського товариства “Лемківщина” від 25.12.2016. № 98  та з метою належного утримання нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області обласна рада

вирішила:

  1. Надати дозвіл у 2017 році Івано-Франківському обласному об’єднанню Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т.Шевченка на передачу в користування на короткий строк (не більше п’яти днів) приміщень Народного дому “Просвіта” на вул. Грушевського,18 у м. Івано-Франківську для проведення суспільно-політичних та культурно-мистецьких заходів.

                Передачу в користування приміщень здійснювати  відповідно до вимог рішень обласної ради з питань оренди майна.

  1. Дозволити Івано-Франківському обласному об’єднанню Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т.Шевченка спрямовувати доходи від такого користування для належного утримання нерухомого майна, а у разі наявної заборгованості з оплати  за житлово-комунальні послуги – на її погашення.       

Про використання коштів щоквартально інформувати обласну раду.

  1. Івано-Франківському обласному об’єднанню Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т.Шевченка погоджувати передачу в користування приміщень пам’ятки архітектури – Народного дому “Просвіта” з органом охорони культурної спадщини відповідно до вимог Закону України “Про охорону культурної спадщини”.
  1. Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області (В. Даниш) укласти договори на безоплатне користування терміном на один рік з:

– Івано-Франківською обласною організацією Всеукраїнського товариства “Лемківщина”, Івано-Франківською обласною організацією “Жіноча громада” приміщенням  другого поверху загальною площею 20,2 кв. м;

– Івано-Франківським відділом Союзу українок приміщенням другого поверху загальною площею 14,9 кв. м; 

– Івано-Франківським міським об’єднанням Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т. Шевченка приміщенням другого поверху   загальною площею 39,58 кв. м.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

 

Голова обласної ради                                                                   Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]