Про припинення діяльності Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Двадцять сьома сесія)

РІШЕННЯ

 

від  01.03.2019. № 1085-27/2019
м. Івано-Франківськ

 

Про припинення  діяльності
Микуличинської  спеціальної
загальноосвітньої школи-інтернату
Івано-Франківської обласної ради

 

Відповідно до ст. 104, 110, 111, 112 Цивільного кодексу України,  ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 09.08.2017 року № 526-р «Про Національну стратегію реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки та план заходів з реалізації її I етапу», обласна рада

вирішила:

  1.  Припинити діяльність Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради (код ЄДРПОУ – 20559666), яка розташована за адресою с. Микуличин, вул. Грушевського, 92,  шляхом її ліквідації.
  2. Затвердити персональний склад ліквідаційної комісії з припинення Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради (далі-ліквідаційна комісія), (додається).
  3. Вимоги кредиторів розглядаються протягом двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про прийняття зазначеного рішення та задовольняються у порядку черговості, встановленому статтею 112 Цивільного кодексу України.
  4. Голові ліквідаційної комісії забезпечити:

4.1. Подання у встановленому чинним законодавством порядку впродовж трьох робочих днів з дати прийняття цього рішення до органу, що здійснює державну реєстрацію документів, необхідних для внесення запису про прийняття рішення щодо припинення, зазначеної у п.1 цього рішення, юридичної особи шляхом її ліквідації.

4.2. Проведення інвентаризації майна Микуличинської спеціальної загальноосвітньої  школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

4.3. Складання та подання проміжного ліквідаційного балансу та ліквідаційного балансу на затвердження Івано-Франківській обласній раді.

4.4. Здійснення у встановленому чинним законодавством порядку інших необхідних дій та заходів, пов’язаних з припиненням Микуличинської  спеціальної загальноосвітньої  школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

4.5. Персональне попередження у встановленому порядку працівників Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату  Івано-Франківської обласної ради про їх наступне вивільнення із займаних посад згідно з п. 1 ст. 40 Кодексу законів про працю України у зв’язку з ліквідацією та інформування центру зайнятості про попередження щодо наступного вивільнення працівників відповідно до статті 49-2 Кодексу законів про працю України.

4.6. Додержання вимог трудового законодавства при звільненні працівників Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради, які підлягають вивільненню.

4.7. Передачу майна в оперативне управління та на баланс обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради.

  1. Департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації (В. Кімакович) забезпечити влаштування вихованців Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради до закладів загальної середньої освіти області.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія, постійні комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О.Дзеса) і з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

 

Перший заступник
голови обласної ради                                                                      Василь Гладій


ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення обласної ради
від 01.03.2019. №1085-27/2019

 

 

Персональний склад
ліквідаційної комісії з припинення
Микуличинської спеціальної загальноосвітньої
школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради

 

Петращук
Микола Васильович
 – в.о. директора Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради, голова ліквідаційної комісії (реєстраційний номер облікової картки                          ) 
Дутка
Надія Федорівна
 – головний бухгалтер Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради, заступник голови ліквідаційної комісії (реєстраційний номер облікової картки                            ) 
Члени комісії: 
Сташків
Андрій Борисович
 – заступник директора департаменту – начальник управління соціально-економічного розвитку та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації (реєстраційний номер облікової картки                           ) 
Іваник
Руслан Іванович
 – начальник відділу технічного нагляду за ремонтом приміщень та матеріально-технічним забезпеченням бюджетних установ при департаменті освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації (реєстраційний номер облікової картки                           ) 
Ловчук
Юрій Степанович
 – завідуючий господарством Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради (реєстраційний номер облікової картки                           ) 
Ардашкіна
Ганна Михайлівна
 –  голова ради Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради (реєстраційний номер облікової картки                           ) 
Настуняк
Наталія Миколаївна
 – заступник директора з навчально-виховної роботи Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради (реєстраційний номер облікової картки                           )

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]