Про припинення Снятинського дитячого будинку-інтернату


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Дев’ятнадцята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 22.12.2017. № 728-19/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про припинення
Снятинського дитячого
будинку-інтернату

 

Відповідно до ст. 104, 110, 111, 112 Цивільного кодексу України, ст.43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положення про управління об′єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10.06.2016 № 205-5/2016, враховуючи лист департаменту соціальної політики облдержадміністрації від 28.09.2017.
№ 1346/01-28/02, обласна рада

вирішила: 

  1. Припинити Снятинський дитячий будинок-інтернат (код ЄДРПОУ – 03188702), який розташований за адресою м. Снятин, вул. Воєводи Коснятина, 102, шляхом його ліквідації.

  2. Затвердити персональний склад ліквідаційної комісії з припинення Снятинського дитячого будинку-інтернату (далі – ліквідаційна комісія), (додається).
  3. Вимоги кредиторів розглядаються впродовж 2-х місяців з дня оприлюднення повідомлення про прийняття зазначеного рішення та задовільняються у порядку черговості, встановленому статтею 112 Цивільного кодексу України.
  4. Голові ліквідаційної комісії забезпечити:

4.1. Подання у встановленому чинним законодавством порядку, впродовж трьох робочих днів з дати прийняття цього рішення, до органу, що здійснює державну реєстрацію документів, необхідних для внесення запису про прийняття рішення щодо припинення, зазначеної у п. 1 цього рішення, юридичної особи шляхом її ліквідації.

4.2. Розміщення в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації повідомлення про припинення Снятинського дитячого будинку-інтернату, і порядок та строк заявлення кредиторами вимог до нього.

4.3. Проведення інвентаризації майна Cнятинського дитячого будинку-інтернату.

4.4. Складання та подання проміжного ліквідаційного балансу та ліквідаційного балансу на затвердження Івано-Франківській обласній раді.

4.5. Здійснення у встановленому чинним законодавством порядку інших необхідних дій та заходів, пов’язаних з припиненням Снятинського дитячого будинку-інтернату.

4.6. Персонально попередити у встановленому порядку працівників Снятинського дитячого будинку-інтернату про їх наступне вивільнення із займаних посад згідно з п. 1 ст. 40 Кодексу законів про працю України  у зв’язку з ліквідацією та довести до відома служби зайнятості попередження про їх наступне вивільнення відповідно до статті 49-2 Кодексу законів про працю України.

4.7. Забезпечити додержання вимог трудового законодавства при звільненні працівників Снятинського дитячого будинку-інтернату, які підлягають вивільненню.

4.8. Передати майно в оперативне управління та на баланс Снятинському психоневрологічному інтернату.

  1. Департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації (В. Яворський):

5.1. Забезпечити переведення підопічних і вихованців Снятинського дитячого будинку-інтернату до інтернатних закладів області у відповідності до їх віку, стану здоров’я та медичних висновків.

5.2. Забезпечити максимальне сприяння щодо працевлаштування працівників Снятинського дитячого будинку-інтернату у Снятинський психоневрологічний інтернат та Залучанський дитячий будинок-інтернат у відповідності до чинного законодавства.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійні комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк), з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                   Олександр Сич


ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення обласної ради
від 22.12.2017. № 728-19/2017

 

 

СКЛАД
ліквідаційної комісії з припинення
Снятинського дитячого будинку-інтернату

 

 

Курилюк

Василь Іванович

директор Снятинського дитячого будинку-інтернату, голова ліквідаційної комісії
(                   )

 

Петрук

Марія Михайлівна

головний бухгалтер Снятинського дитячого будинку-інтернату, секретар ліквідаційної комісії (                   )

 

 

Члени комісії:

 

Маценко

Олена Володимирівна

заступник начальника управління соціального захисту населення департаменту соціальної політики

Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальник відділу у справах інвалідів та організації соціальних послуг
(                   )

 

Микицей

Степан Ярославович

 

заступник директора департаменту соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальник управління соціального захисту населення (                   )

 

Нагорняк

Олександра Василівна

 

інспектор з кадрів Снятинського дитячого будинку-інтернату (                   )
 

Ульванська

Ярослава Степанівна

 

 

заступник директора департаменту соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації-начальник управління праці (                   )

 

Фіголь

Володимир Васильович

провідний спеціаліст-юрисконсульт департаменту соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації (                   )

 

 

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]