Про продовження терміну дії контракту директору спеціалізованої дитячо- юнацької школи олімпійського резерву з футболу “Прикарпаття” Бербецю Й. Є.


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(П’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 10.06.2016. № 201-5/2016
м. Івано-Франківськ

 

Про продовження терміну
дії контракту директору
спеціалізованої дитячо-
юнацької школи олімпійського
резерву з футболу “Прикарпаття”
Бербецю Й. Є.

 

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 18.03.2016. № 121-4/2016 «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», враховуючи висновки і рекомендації постійних комісій обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу і з питань гуманітарної політики та свободи слова, погодження управління молоді і спорту облдержадміністрації від 01.03.2016 р. № 226/01-17, беручи до уваги заяву директора спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Прикарпаття» Бербеця Й. Є. від 10.02.2016 р., обласна рада

вирішила:

  1. Продовжити термін дії контракту від 25.06.2014 року, укладеного з директором спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Прикарпаття» Бербецем Йосипом Євстахійовичем, на п’ять років.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

 

 

Голова обласної ради                                                                     Олександр Сич

 


Додаток
до рішення обласної ради
від 10.06.2016. № 200-5/2016

 

ЗВІТ
директора спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи
олімпійського резерву з футболу «Прикарпаття» Бербеця Й. Є.

 

Директор школи – Бербець Йосип Євстахійович, 1950 р.н., освіта вища спеціальна, майстер спорту, на посаді з 20.11.2002 року.

СДЮСШОР з футболу «Прикарпаття» – позашкільний навчально-виховний заклад, головними завданнями якого є : гармонійний розвиток особистості, фізична підготовка, зміцнення здоров’я дітей засобами фізичної культури та спорту, цілеспрямована підготовка кваліфікованих спортсменів.

СДЮСШОР з футболу «Прикарпаття» створена в результаті зміни назви СДЮСШОР з футболу «Спартак» та є її правонаступником, заснована згідно рішення зборів засновників футбольно-спортивного клубу «Прикарпаття» від 24 січня 2008 року № 3.

Наказом Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту № 4658 від 24 листопада 2008 року продовжено термін дії статусу СДЮСШОР з футболу «Прикарпаття», наказом № 1265 від 16 грудня 2013 року школі надано вищу категорію терміном на чотири роки.

У школі навчається 321 обдарованих юних спортсменів, яких забезпечено спортивною формою, інвентарем, лікарським контролем та умовами щоденних навчально-тренувальних занять під керівництвом висококваліфікованих тренерів-викладачів.

Кількість навчальних груп та спортсменів, що займаються у групах складає: 8 груп початкової підготовки (113 учнів), 10 груп початкової базової підготовки (167 учнів), 4 групи спеціальної базової підготовки (41 учень). Всього: 22 групи і 321 учнів.

Навчально-тренувальні заняття проводять 9 тренерів-викладачів, з них: 8 з вищою спеціальною освітою, 1 з вищою освітою, 1 тренер вищої кваліфікаційної категорії, 6 тренерів мають кваліфікаційну категорію тренера-викладача, 2 майстри спорту.

Навчальний процес проводиться на орендованій базі стадіону «Рух», де до послуг спортсменів надано:

– 2 ігрових поля з трав’яним покриттям 105х68 м;

– тренувальне ґрунтове поле 80х36 м;

– 2 тирсових поля 50х30 м, 40х20 м;

– 4 роздягальні з душовими та туалетами;

– методичний кабінет;

– тренажерний зал;

– медичний кабінет.

Команди СДЮСШОР з футболу «Прикарпаття» приймали участь у наступних змаганнях:

– чемпіонаті ДЮФЛ України серед юнацьких команд, перша ліга (2 група)
U-17, U-15;

– чемпіонаті ДЮФЛ області, І група (6 команд);

– міжнародних та юнацьких турнірах;

– відкритих турнірах та товариських матчах в межах України.

На даний час дві команди приймають участь у чемпіонаті ДЮФЛ України (перша ліга). За результатами першого кола команда U-17 посіла перше місце, команда U-15 – перше місце. В чемпіонаті ДЮФЛ області 2014 року вихованці школи 1999-2001 р. н. стали чемпіонами.

Протягом останніх років більше 50 випускників школи зараховувались в склади команд ПФЛ та прем’єр-ліги України.

Вихованці школи цілеспрямовано продовжують навчання в Івано-Франківському коледжі фізичного виховання та спорту та в ліцеї для обдарованих дітей з сільської місцевості.

Ліцей забезпечує учнів харчуванням, проживанням у гуртожитку, СДЮСШОР – спортивною формою, інвентарем та харчуванням під час навчально-тренувальних зборів та змагань.

Навчально-тренувальні заняття з учнями проводяться відповідно до навчальної програми «Футбол» для дитячо-юнацьких шкіл, спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву, шкіл вищої спортивної майстерності.

Щорічно тренери-викладачі школи приймають участь в освітніх курсах підвищення кваліфікації тренерів-аматорів за програмою УЕФА, у роботі курсів «Тренерська діяльність» за проектом ФІФА.

СДЮСШОР з футболу «Прикарпаття» за роки своєї роботи займає передові позиції у розвитку дитячо-юнацького футболу в області.

 

 

Директор СДЮСШОР
з футболу «Прикарпаття»                                                              Й. Бербець

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]