Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Тридцять п’ята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 29.05.2020. № 1474-35/2020
м. Івано-Франківськ

Про розробку умов інвестиційного
конкурсу та проєкту інвестиційного
договору щодо проведення
ремонтно-реставраційних робіт
з пристосуванням горищного
простору під адміністративні
приміщення будівлі
на вул. Незалежності, 5
у м. Івано-Франківську

 

Відповідно до статті 327 Цивільного кодексу України, статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 4, 16 Закону України “Про інвестиційну діяльність”, з метою створення сприятливих умов для впровадження інвестиційної діяльності, запровадження відкритих економічних методів залучення додаткових коштів для виконання програм соціально-економічного розвитку Івано-Франківської області обласна рада

вирішила:

  1. Доручити відділу з питань міжнародних зв’язків, інвестицій та проектної діяльності (Ю. Цимбалюк) і управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області (В. Даниш) розробити умови інвестиційного конкурсу та проєкт інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську.
  2. Подати на затвердження обласної ради склад конкурсної комісії, умови конкурсу щодо залучення інвестора до інвестиційного проєкту ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5  у м. Івано-Франківську та проєкт інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську.
  3. Рішення оприлюднити в засобах масової інформації області.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В.Гладія та постійні комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса), з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства (Р. Білик).  

Голова обласної ради                                                                   Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]