Про умови оплати праці голови обласної ради


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Друга сесія)
РІШЕННЯ

 

від 25.12.2015. № 66-2/2015

м. Івано-Франківськ

 

Про умови оплати праці
голови обласної ради

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року № 1295 “Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів”, від 30 червня 2005 року № 512 “Про оплату праці керівників Верховної Ради та Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, обласних, Київської та Севастопольської міських рад”, від 9 березня 2006 року № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” обласна рада

вирішила:

  1. Установити голові обласної ради Олександрові Сичу надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.
  2. Преміювати голову обласної ради щомісячно у розмірі 60 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час, а також з нагоди державних та професійних свят, ювілейних дат, у межах економії коштів на оплату праці, і надавати йому матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати.

 

 

Голова обласної ради                                                          Олександр Сич

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]