Про утворення тимчасової контрольної комісії обласної ради з питань перевірки умов приватизації Бурштинської ТЕС ПАТ “Західенерго” та виконання інвестиційних зобов’язань ТОВ “ДТЕК”


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Шістнадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 30.06.2017. № 529-16/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про утворення тимчасової
контрольної комісії обласної
ради з питань перевірки умов
приватизації Бурштинської ТЕС
ПАТ “Західенерго” та виконання
інвестиційних зобов’язань ТОВ “ДТЕК”

 

Розглянувши висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади, враховуючи напружену ситуацію в трудовому колективі Бурштинської ТЕС, керуючись статтями 43, 46, 48 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 18 Регламенту обласної ради, обласна рада

вирішила:

  Доручити виконувати функції тимчасової контрольної комісії обласної ради з питань перевірки умов приватизації Бурштинської ТЕС ПАТ “Західенерго” та виконання інвестиційних зобов’язань ТОВ “ДТЕК” постійній комісії обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади.

  1. Голові тимчасової контрольної комісії обласної ради з питань перевірки умов приватизації Бурштинської ТЕС ПАТ “Західенерго” та виконання інвестиційних зобов’язань ТОВ “ДТЕК” доповісти про результати перевірки на черговому пленарному засіданні сесії обласної ради.
  2. Визначити, що основною метою діяльності комісії є перевірка умов приватизації Бурштинської ТЕС ПАТ “Західенерго”, виконання інвестиційних зобов’язань ТОВ “ДТЕК”, умов щодо захисту прав, свобод і законних інтересів трудового колективу Бурштинської ТЕС та напрацювання пропозицій щодо вирішення існуючих проблем, підготовка звіту роботи комісії і затвердження його на пленарному засіданні сесії обласної ради.
  3. Рішення опублікувати в газеті “Галичина”, оприлюднити на інтернет-сторінці обласної ради та в інших засобах масової інформації.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади (Т. Виноградник).

 

Голова обласної ради                                                                         Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]