Про якість пасажирських перевезень в області


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Дев’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 23.09.2016. № 274-9/2016
м. Івано-Франківськ

Про якість пасажирських
перевезень в області

 

Відповідно до частини 2 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, заслухавши інформацію обласної державної адміністрації, обласна рада

вирішила:

  1. Інформацію про якість пасажирських перевезень в області взяти до відома.
  2. Обласній державній адміністрації направити звернення до Кабінету Міністрів України про підтримку ініціативи Уряду щодо монетизації окремих видів пільг, у тому числі на проїзд, відповідно до Плану пріоритетних дій Уряду на 2016 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від

    27 травня 2016 р. № 418-р, а також з проханням, до впровадження системи монетизації пільг на проїзд, передбачити в Державному бюджеті України на 2017 рік субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на компенсацію за пільгове перевезення окремих категорій громадян.

  3. Директору департаменту промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації, голові ліквідаційної комісії С. Подошві організувати створення рейдової групи та впродовж двох місяців провести перевірку якості роботи перевізників.
  4. Департаменту промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації підготувати зміни до угод (договорів) з перевізниками, зокрема затвердити вимоги щодо створення комфортних морально-психологічних умов перебування пасажирів у транспорті загального користування та щодо україномовної внутрішньої інформації в ньому.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.

 

Голова обласної ради                                                                     Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]