Про надання дозволу Делятинському психоневрологічному інтернату на розроблення технічної документації


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцята сесія)

РІШЕННЯ

від  20.09.2019. № 1206-30/2019
м. Івано-Франківськ

Про надання дозволу Делятинському психоневрологічному
інтернату на розроблення
технічної документації

 

Відповідно до статей 8, 79-1, 120, 122, 123 Земельного кодексу України, статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 26, 55 Закону України “Про землеустрій”, Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”, розглянувши лист заступника директора Делятинського психоневрологічного інтернату від 01.08.2019 року № 314 та враховуючи висновки постійних комісій обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин і з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу, обласна рада

вирішила:

  1. Надати дозвіл Делятинському психоневрологічному інтернату на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 20,6400 га для обслуговування адміністративних і лікувальних будівель та ведення підсобного господарства, які розташовані в селищі Делятин Надвірнянського району, вул. А. Шептицького, 32 та перебувають у його постійному користуванні згідно з державним актом на право постійного користування землею серії ІІ-ІФ №000679 від 10.07.1997 року.
  2. Керівництву Делятинського психоневрологічного інтернату:

– забезпечити укладення договору на виконання робіт з розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості);

– після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру подати на затвердження обласній раді розроблену технічну документацію із землеустрою у встановленому законодавством порядку.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин (І. Приймак).

Голова обласної ради                                   Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]