Про погодження надання приватному акціонерному товариству «Газінвест» у користування ділянки надр


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Тридцята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 20.09.2019. № 1217-30/2019
м. Івано-Франківськ

 

Про погодження надання
приватному акціонерному
товариству «Газінвест»
у користування ділянки надр

 

Розглянувши лист Державної служби геології та надр України від 07.08.2019 року № 14491/01/12-19 щодо погодження надання приватному акціонерному товариству «Газінвест» спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного Ключівської площі (Південно-Яблунівська, Хімчинська структури), що знаходиться в Косівському та Коломийському районах Івано-Франківської області, а також додані документи, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 91, 16 Кодексу України про надра, Порядком надання спеціальних дозволів на користування надрами, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 травня 2011 року № 615, обласна рада

вирішила:

  1. Погодити надання приватному акціонерному товариству «Газінвест» у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного Ключівської площі (Південно-Яблунівська, Хімчинська структури), що знаходиться в Косівському та Коломийському районах Івано-Франківської області, за умови затвердження в установленому порядку підрахунку запасів корисних копалин після отримання спеціального дозволу.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань екології та раціонального природокористування (А. Левкович).

 

Голова обласної ради                                                                  Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]