Про звіт директора комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради”


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Тридцять третя сесія)

РІШЕННЯ

 

 

від 13.12.2019. № 1304-33/2019
м. Івано-Франківськ

 

 

Про звіт директора комунального
некомерційного підприємства
Івано-Франківський
спеціальний заклад надання
психіатричної допомоги
Івано-Франківської обласної ради

 

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи Положення про управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 червня 2016 року № 205-5/2016, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 17 травня 2019 року № 1135-28/2019, обласна рада

вирішила:

  1. Звіт директора комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” Клочаного Михайла Васильовича взяти до уваги.
  2. Роботу директора комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” Клочаного Михайла Васильовича визнати задовільною.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійні комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк) та з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

  

 

Голова обласної ради                                                                          Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]