Про звільнення директора Івано-Франківської обласної бази спеціального медичного постачання Кліменка Володимира Миколайовича


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Тридцять третя сесія)

РІШЕННЯ

 

від 13.12.2019. № 1308-33/2019
м. Івано-Франківськ

 

 

Про звільнення директора
Івано-Франківської обласної
бази спеціального медичного
постачання Кліменка Володимира
Миколайовича

 

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 2 частини 1 статті 36 Кодексу законів про працю України, Положення про управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 червня 2016 року № 205-5/2016, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 17 травня 2019 року  № 1135-28/2019, враховуючи висновки і рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики та з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу, обласна рада

вирішила:

  1. Звільнити Кліменка Володимира Миколайовича з посади директора Івано-Франківської обласної бази спеціального медичного постачання 20 грудня 2019 року у зв’язку із закінченням терміну дії контракту, відповідно до підпункту 1), пункту 21 контракту, укладеного 21 грудня 2016 року.
  2. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації здійснити необхідні дії відповідно до вимог чинного законодавства про працю у зв’язку зі звільненням Кліменка Володимира Миколайовича з посади директора Івано-Франківської обласної бази спеціального медичного постачання.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійні комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк) і з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

Голова обласної ради                                                                            Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]