Про узгодження проєкту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Угнівська


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять третя сесія)

РІШЕННЯ

 

 

від 13.12.2019 № 1319-33/2019
м. Івано-Франківськ

 

 

Про узгодження проєкту
Угоди про розподіл вуглеводнів,
які видобуватимуться у межах
ділянки Угнівська

 

 

Розглянувши лист Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 11.10.2019 року № 01/31-9639 щодо узгодження проєкту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Угнівська (Угнівська-6 (Саджавська)), що знаходиться на території Богородчанського району Івано-Франківської області та Львівської області, а також додані документи, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 11 Закону України «Про угоди про розподіл продукції», постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. № 1189 «Про проведення конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Угнівська», обласна рада

вирішила:

  1. Узгодити проєкт Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Угнівська (Угнівська-6 (Саджавська)), розташованої в межах Богородчанського району Івано-Франківської області.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

Голова обласної ради                                                                    Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]