Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять третя сесія)

РІШЕННЯ

 

від 20.12.2019. № 1368-33/2019
м. Івано-Франківськ

Про депутатські запити

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.
  2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.
  3. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

Голова обласної ради                                                                            Олександр Сич


 

Додаток
до рішення обласної ради
від 20.12.2019. № 1368-33/2019

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Богдана Кобилянського та Івана Приймака до голови обласної ради О. Сича – щодо врегулювання питання залізничного сполучення з Городенківським районом.
  2. Депутатський запит Богдана Кобилянського та Івана Приймака до голови обласної ради О. Сича – щодо відсутності фінансових призначень на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ та оплату енергоносіїв у галузі освіти Городенківського району у 2019 році.
  3. Депутатський запит Василя Мельничука до голови обласної державної адміністрації Д. Шмигаля – щодо виділення з обласного бюджету коштів для капітального ремонту відділення невідкладної допомоги комунального некомерційного підприємства “Городенківська центральна районна лікарня”.
  4. Депутатський запит Миколи Сухоцького до голови обласної ради О. Сича та голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків М. Палійчука – щодо виділення коштів з обласного бюджету на будівництво берегоукріплюючих споруд в урочищі “Ялинка” селища Перегінське Рожнятівського району.
  5. Депутатський запит Миколи Сухоцького до голови обласної державної адміністрації Д. Шмигаля – щодо налагодження автобусного сполучення з селами Красне та Вербівка Рожнятівського району.
  6. Депутатський запит Ольги Федишиної до голови обласної державної адміністрації Д. Шмигаля – щодо виділення коштів з обласного бюджету і Державного бюджету України на здійснення реконструкції та будівництво корпусу на 14 учбових класів, котельні та адміністративних приміщень Чорнопотоківського ліцею Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади.

 

Начальник організаційного відділу
виконавчого апарату обласної ради –
заступник керуючого справами обласної ради                         Любов Романів

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]