Про програму соціально- економічного та культурного розвитку області на 2020 рік


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять четверта сесія)

РІШЕННЯ

від 21.02.2020. № 1380-34/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про програму соціально-
економічного та культурного
розвитку області на 2020 рік

 

 

Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та Закону України “Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України” обласна рада

вирішила:

  1. Затвердити програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2020 рік (далі – Програма), що додається.
  2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 15.02.2019. № 1053-27/2019 “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2019 рік”.
  3. Керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головам районних державних адміністрацій спільно з територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади забезпечити виконання завдань, визначених Програмою.
  4. Рекомендувати міським головам міст обласного значення, головам об’єднаних територіальних громад області вжити заходів для забезпечення виконання завдань, визначених Програмою.
  5. Департаменту фінансів облдержадміністрації (І. Мацькевич) передбачити кошти на виконання заходів Програми, виходячи з можливостей дохідної частини обласного бюджету.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

Голова обласної ради                                                                         Олександр Сич


Додаток


 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]