Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять четверта сесія)

РІШЕННЯ

 

від 21.02.2020. № 1417-34/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про передачу на баланс та
в оперативне управління
нерухомого майна спільної
власності територіальних
громад сіл, селищ, міст області
на вул. Романа Левицького, 11а
у м. Івано-Франківську

             

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи листи обласної державної адміністрації від 03.12.2019. № 1458/0/2-19/01-132 та комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна від 16.12.2019. № 292, беручи до уваги, що нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – гараж обласної стоматологічної поліклініки (на сьогодні комунальне некомерційне підприємство “Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Івано-Франківської обласної ради”) на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську протягом тривалого часу не використовується для забезпечення діяльності закладу охорони здоров’я і подальше його використання не планується, обласна рада

вирішила:

  1. Виключити зі складу єдиного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Івано-Франківської обласної ради” гараж обласної стоматологічної поліклініки (літер А) площею 152,3 кв. м на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську, як такий, що не використовується і подальше його використання не планується у діяльності цього підприємства.
  2. Передати нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – гараж (літер А) площею 152,3 кв. м на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську з балансу комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Івано-Франківської обласної ради” на баланс та в оперативне управління комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).  

 

 

Голова обласної ради                                                                   Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]