Про обрання представників до складу поліцейської комісії № 28 Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Тридцять п’ята сесія)

РІШЕННЯ

 

 

від 29.05.2020. № 1458-35/2020
м. Івано-Франківськ

 

Про обрання представників
до складу поліцейської комісії № 28
Управління патрульної поліції
в Івано-Франківській області
Департаменту патрульної поліції
Національної поліції України

 

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 51 Закону України “Про Національну поліцію”, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади, обласна рада

вирішила:

  1. Обрати представниками до складу поліцейської комісії № 28 Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Лукиніва Ігоря Михайловича та Вишневецьку Наталію Миколаївну.
  2. Рішення надіслати до Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади (Б. Станіславський).

 

 

Голова обласної ради                                                                            Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]