Про звільнення директора комунального вищого навчального закладу “Прикарпатський лісогосподарський коледж” Черневого Юрія Івановича


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Тридцять п’ята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 29.05.2020. № 1465-35/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про звільнення директора комунального
вищого навчального закладу
Прикарпатський лісогосподарський коледж
Черневого Юрія Івановича

 

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про освіту”, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 17.05.2019. № 1135-28/2019, керуючись п.2 ст. 36 КЗпП України, обласна рада

вирішила:

  1. Звільнити Черневого Юрія Івановича з посади директора комунального вищого навчального закладу “Прикарпатський лісогосподарський коледж” у зв’язку із закінченням строку дії трудового договору 30 червня 2020 року.
  2. Доручити департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації (В. Кімакович) призначити виконувача обов’язків директора комунального вищого навчального закладу “Прикарпатський лісогосподарський коледж” до заміщення вакантної посади директора у встановленому законодавством порядку та розгляду цього питання на пленарному засіданні сесії обласної ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

 

Голова обласної ради                                                                        Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]