Про території та об’єкти природно-заповідного фонду області


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять шоста сесія)

РІШЕННЯ

 

від 31.07.2020 № 1510-36/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про території та об’єкти
природно-заповідного фонду
області

 

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про природно-заповідний фонд України», враховуючи наукові обґрунтування, видані Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника, Київським еколого-культурним центром, громадською спілкою «Всесвітній фонд природи Україна», погодження власників та первинних землекористувачів, експертний висновок Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника щодо зміни меж (площі) ландшафтного заказника місцевого значення «Ріка Лімниця з водоохоронною смугою вздовж берегів шириною     100 м», обласна рада

вирішила:

  1. Оголосити природні території та об’єкти пам’ятками природи місцевого значення згідно з додатками 1, 2.
  2. Змінити межі ландшафтного заказника місцевого значення «Ріка Лімниця з водоохоронною смугою вздовж берегів шириною 100 м» згідно з додатком 3.
  3. Обласній державній адміністрації до 30.12.2020р. забезпечити:

внесення у встановленому законодавством порядку змін до положення ландшафтного заказника місцевого значення «Ріка Лімниця з водоохоронною смугою вздовж берегів шириною 100 м», межі якого змінюються цим рішенням;

передачу оголошених і розширених цим рішенням територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення відповідним підприємствам, установам, організаціям з оформленням охоронних зобов’язань.

  1. Підприємствам, установам, організаціям, у віданні яких перебувають оголошені цим рішенням території та об’єкти природно-заповідного фонду місцевого значення, забезпечити охорону і збереження відповідно до вимог законодавства про природно-заповідний фонд та охоронних зобов’язань.
  2. Рекомендувати Державній екологічній інспекції Карпатського округу (М.Ладовський) забезпечити контроль за дотриманням природоохоронного режиму на оголошених об’єктах природно-заповідного фонду.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С.Басараба та постійну комісію обласної ради з питань екології та раціонального природокористування (А. Левкович).

 

Голова обласної ради                                                                    Олександр Сич


Додатки 1-3


 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]