Про припинення редакції газети “Галичина” шляхом ліквідації


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять шоста сесія)

РІШЕННЯ

 

від 31.07.2020. № 1519-36/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

 

Про припинення
редакції газети Галичина
шляхом ліквідації

 

 

Відповідно до статті 59 Господарського кодексу України, статей 104, 105, 110, 111, 112 Цивільного кодексу України, статті 8 Закону України “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”, керуючись статтями 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, беручи до уваги висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова і з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу, розглянувши лист редакції газети “Галичина”, обласна рада

вирішила:

  1. Припинити юридичну особу – редакцію газети “Галичина” (код ЄДРПОУ 13644704), яка розташована за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 25, шляхом її ліквідації.
  2. Затвердити персональний склад ліквідаційної комісії з припинення редакції газети “Галичина” (далі – ліквідаційна комісія), (додається).
  3. Вимоги кредиторів розглядаються протягом двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про прийняття зазначеного рішення та задовольняються у порядку черговості.
  4. Голові ліквідаційної комісії В. Морозу забезпечити:

4.1. Подання впродовж трьох робочих днів з дати прийняття цього рішення до органу, що здійснює державну реєстрацію, документів, необхідних для внесення запису про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи шляхом її ліквідації.

4.2. Проведення інвентаризації майна редакції газети “Галичина”.

4.3. Здійснення інших дій щодо ліквідації юридичної особи згідно з вимогами чинного законодавства України.

4.4. Додержання вимог трудового законодавства при звільненні працівників редакції газети “Галичина” у зв’язку з її ліквідацією.

  1. Постійній комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса) затвердити ліквідаційний баланс. Наявне після задоволення вимог кредиторів інше окреме індивідуально-визначене майно передати на баланс комунальному підприємству Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна.
  2. Передбачити за рахунок видатків Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 09.10.2015. № 1773-39/2015, кошти в сумі 33812 гривень для оплати витрат, пов’язаних з ліквідацією редакції газети “Галичина”.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія, постійні комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий) і з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

 

 

Голова обласної ради                                                            Олександр Сич


ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення обласної ради
від 31.07.2020. № 1519-36/2020

 

 

СКЛАД
ліквідаційної комісії
з припинення редакції газети “Галичина”

 

Мороз
Василь Іванович
голова ліквідаційної комісії,
головний редактор редакції газети “Галичина”
(реєстраційний номер облікової картки )
члени комісії:
Перегінець
Марія Дмитрівна
головний бухгалтер редакції газети “Галичина”
(реєстраційний номер облікової картки )
Грицків
Марія Іванівна
начальник договірно-правового відділу управління об’єктами спільної власності територіальних громад області
(реєстраційний номер облікової картки )

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]