Про передачу на баланс та в оперативне управління нежитлових приміщень Долинського дитячого будинку “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради на вул. В. Івасюка, 16 у м. Долині


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять шоста сесія)

РІШЕННЯ

 

від 31.07.2020. № 1529-36/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про передачу на баланс та
в оперативне управління
нежитлових приміщень Долинського
дитячого будинку “Теплий дім”
Івано-Франківської обласної ради
на вул. В. Івасюка, 16 у м. Долині

 

 

Відповідно до статей 43 та 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  враховуючи рішення обласної ради від 13.12.2019. № 1311-33/2019 “Про припинення діяльності Долинського дитячого будинку “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради”, обласна рада

вирішила:

  1. Передати нежитлові приміщення Долинського дитячого будинку “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради на вул. В. Івасюка, 16 у м. Долині (реєстраційний номер майна 21023122) з балансу Долинського дитячого будинку “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради на баланс та в оперативне управління Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради.

Ліквідаційній комісії з припинення Долинського дитячого будинку “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради здійснити заходи щодо передачі нежитлових приміщень відповідно до чинного законодавства.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійні комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса), з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

 

 

Голова обласної ради                                                                   Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]