Про передачу на баланс та в оперативне управління майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (пров. Санаторний, 9 в с. Смодна)  


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять шоста сесія)

РІШЕННЯ

 

від 31.07.2020. № 1531-36/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про передачу на баланс
та в оперативне управління
майна спільної власності
територіальних громад
сіл, селищ, міст області
(пров. Санаторний, 9 в с. Смодна)

 

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи листи департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації від 03.07.2020 року № 642/01-12/06, Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської обласної ради від 03.07.2020 року № 01/16/138, обласна рада

вирішила:

  1. Виключити зі складу єдиного майнового комплексу Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів Івано-Франківської обласної ради нежитлову будівлю за адресою: пров. Санаторний, 9 в с. Смодна Косівського району, так як подальше її використання не планується у діяльності цього закладу.
  2. Передати нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – нежитлову будівлю за адресою: пров. Санаторний, 9 в с. Смодна Косівського району з балансу Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів Івано-Франківської обласної ради на баланс та в оперативне управління Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської обласної ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійні комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса), з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

 

 

Голова обласної ради                                                                   Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]