Про надання у постійне користування земельної ділянки на вул. Грушевського, 39 у м. Калуші


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять шоста сесія)

РІШЕННЯ

 

від 31.07.2020. № 1536-36/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про надання у постійне
користування земельної ділянки
на вул. Грушевського, 39
у м. Калуші

 

 

Відповідно до статей 8, 79-1, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”, розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” від 01.07.2020 р. № 772/01-18 і враховуючи висновки постійних комісій обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин та з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу, обласна рада

вирішила:

  1. Надати комунальному некомерційному підприємству “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” в постійне користування земельну ділянку площею 0,2016 га (кадастровий номер 2610400000:15:002:0038) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги за рахунок земель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яка розташована на вул. Грушевського, 39 у м. Калуші.
  2. Керівництву комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”:

– здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства;

– виконувати обов’язки постійного користувача земельної ділянки відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин (І. Приймак).

 

 

Голова обласної ради                                                                           Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]