Про скликання позачергової п’ятої сесії обласної ради


РОЗПОРЯДЖЕННЯ
05.04.2021.


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 05.04.2021. № 244-р
м. Івано-Франківськ

 

 

Про скликання позачергової
п’ятої сесії обласної ради

 

 

Відповідно до Конституції України, статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України
від 09 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, реагуючи на звернення депутатів депутатських фракцій в обласній раді Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, політичної партії “Європейська Солідарність”, політичної партії “За Майбутнє”, “Батьківщина”, політичної партії “Всеукраїнське об’єднання “Платформа Громад”:

  1. Скликати позачергову п’яту сесію обласної ради 06 квітня 2021 року об 11 годині в залі засідань обласної ради (IV поверх) з питання порядку денного

Про звернення обласної ради щодо порушень чинного законодавства України під час проведення і встановлення результатів проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 87″. 

  1. З метою мінімізації ризиків поширення інфекційного захворювання COVID-19 депутатам обласної ради, працівникам виконавчого апарату обласної ради та особам, які братимуть участь у підготовці і проведенні пленарного засідання обласної ради, дотримуватись усіх норм та правил протиепідемічних заходів.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                          Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]